Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

OGLASI - 1. Korizmena nedjelja PDF Ispis E-mail
Srijeda, 12 Ožujak 2014

U ovom se tjednu slavi:

Ponedjeljak: Makarije, Emil
Utorak: Firmin, Tvrtko
Srijeda: Bernard, Maksimilijan, KVATRE
Četvrtak: Rozalija, Ratka
Petak: Matilda, Mirjana KVATRE
Subota: Longin, Veljko KVATRE

Sljedeća nedjelja je 2. KORIZMENA

Danas u 16,30 redovita je mjesečna skupština FSR-a, a u 18,15 molimo pobožnost bl. Mariji Propetog Petković.

Tijekom KORIZME - srijedom i petkom u 18,00 sati - u našoj crkvi je POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA, a poslije križnog puta je sveta misa. Ovaj tjedan križni put predmoli: u srijedu – zbor mladih a u petak FSR.

Utorkom je u 18,15 sati pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskog.

Četvrtkom je nakon svete mise KLANJANJE PRED PRESVETIM.

Frama ima susret utorkom u 20 sati, župni zborovi probe po redovitom rasporedu. Župni vjeronauk također je po redovitom rasporedu. Ministranti imaju susret subotom u 14 sati, dječji zbor i liturgijska grupa u 9,30.

Korizma je vrijeme pokore, odricanja i vršenja dobrih djela. Svi koji žele mogu uzeti ispred oltara kutijice Caritasa, i u njih kroz ovo korizmeno vrijeme stavljati svoj dar koji će biti plod našeg odricanja a koji će biti namijenjen za potrebite naše župe. Ove kutijice donijet ćete na veliki četvrtak i prinijeti ih na oltar kao svoj dar. Prikupljanje prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za potrebite naše župe bit će u razdoblju između četvrte korizmene nedjelje i Cvjetnice.

Deveti nadbiskupijski KRIŽNI PUT ZA MLADE bit će u subotu 5. travnja na relaciji Osijek – Aljmaš . Za ovaj križni put mogu se prijaviti u župni ured srednjoškolci , studenti i radnička mladež. Prijave traju do 24. ožujka.

 

Poslužite se novim brojevima vjerskog tiska: Glas Koncila, Veritas, Naša Ognjišta ...

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej