Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

OGLASI - 2. Korizmena nedjelja PDF Ispis E-mail
Utorak, 18 Ožujak 2014

U ovom se tjednu slavi:

Ponedjeljak: Patrik, Domagoj
Utorak: Ćiril Jeruzalemski
Srijeda: SV. JOSIP zaručnik BDM
Četvrtak: Klaudija, Dionizije
Petak: Vesna, Kristijan
Subota: Oktavijan

 

Sljedeća nedjelja je 3. KORIZMENA

Sutra nakon mise susret ima Udruga sv. Vinka Paulskog.

Odlukom naših hrvatskih biskupa, od danas pa do sljedeće nedjelje, u cijeloj našoj domovini je TJEDAN SOLIDARNOSTI S CRKVOM U BiH. Na izlazu iz crkve imate prigodne materijale kojima se možete poslužiti. Novčani darovi za vjernike i Crkvu u Bosni i Hercegovini po svim našim župama prikupljat će se sljedeće nedjelje.

Utorkom je u 18,15 sati pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskog. Nakon mise susret je Schönštadske obitelji.

U srijedu slavimo blagdan sv. Josipa.Blagdan ćemo proslaviti večernjom misom. Četvrtkom je nakon svete mise KLANJANJE PRED PRESVETIM.

Tijekom KORIZME - srijedom i petkom u 18,00 sati - u našoj crkvi je POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA, a poslije križnog puta je sveta misa. Ovaj tjedan križni put predmole: u srijedu – prvopričesnici a u petak – Udruga Sv.Vinka.

Deveti nadbiskupijski KRIŽNI PUT ZA MLADE bit će u subotu 5. travnja na relaciji Osijek – Aljmaš. Za ovaj križni put mogu se prijaviti u župni ured srednjoškolci, studenti i radnička mladež. Prijave traju do 24. ožujka. Također toga dana je i naše dekanatsko hodočašće u Aljmaš. Polazak autobusa je u 8 sati. Oni koji žele poći neka se prijave što prije u župni ured. Autobusna karta je 25 kn.

29. ožujka slavi se prvi nadbiskupijski Dan obitelji Đakovačko – Osječke nadbiskupije. Susret će se održati u Đakovu. Pozivamo sve bračne parove koji žele s djecom sudjelovati na ovom susretu da se jave u župni ured. Program susreta je izvješen na oglasnoj ploči.

Župni vjeronauk je po redovitom rasporedu.

Frama ima susret utorkom u 20 sati, župni zborovi imaju probe po redovitom rasporedu, ministranti imaju susret u subotu u 14 sati, a dječji zbor i liturgijska grupa u 9,30.

 

Poslužite se novim brojevima vjerskog tiska: Glas Koncila, Radosna vijest...

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej