Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

OGLASI - 3. Korizmena nedjelja PDF Ispis E-mail
Srijeda, 26 Ožujak 2014

U ovom se tjednu slavi:

Ponedjeljak: Latin, Javorka
Utorak: NAVJEŠTENJE GOSPODINOVO
Srijeda: Emanuel, Eugenija
Četvrtak: Ivan Damašćanski
Petak: Sonja, Polion
Subota: Jona, Viktorin


 

Sljedeća nedjelja je 4. KORIZMENA

Odlukom naših hrvatskih biskupa, od prošle nedjelje pa do danas, u cijeloj našoj domovini je TJEDAN SOLIDARNOSTI S CRKVOM U BiH. Svoj novčani prilog možete dati u košaricu ispred oltara ili na izlazu iz crkve.

Utorkom je u 18,15 sati pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskog. Prošlog utorka započeli smo i veliku pripravu – 13 UTORAKA. Pobožnost i sveta misa je u gornjoj crkvi. Slavimo i blagdan Navještenja Gospodinova. Blagdan ćemo proslaviti večernjom misom.

Četvrtkom je nakon večernje svete mise KLANJANJE PRED PRESVETIM.

Ovaj tjedan križni put predmole: u srijedu – članovi Pastoralnog i ekonomskog vijeća, a u petak – ovogodišnji krizmanici.

Dekanatsko hodočašće u Aljmaš bit će 5. travnja. Nakon molitve križnog puta na Kalvariji, u svetištu Gospe od Utočišta bit će sveta misa. Polazak je u 8,00 sati a cijena karte je 25 kn. Prijaviti se možete u župnom uredu.

Sedmi nadbiskupijski KRIŽNI PUT ZA MLADE bit će također u subotu 5. travnja od Osijeka do Aljmaša. Mladi koji žele poći na ovaj križni put mogu se prijaviti još danas.

U subotu, 12. travnja u organizaciji Frame, naša župa ide pješice na hodočašće odn. VIII. Križni put u Aljmaš. Polazak je u 6,30 ispred crkve. Svi koji namjeravaju ići, trebaju se do 6. travnja prijaviti u župni ured.

Župni vjeronauk je po redovitom rasporedu. Frama ima susret utorkom u 20 sati. Župni zborovi imaju probe po redovitom rasporedu. Ministranti imaju susret subotom u 14 sati, a dječji zbor i liturgijska skupina u 9,30.

U srijedu, 26. ožujka, nakon mise susret ima Šenštadska obitelj. Na susret dolazi s. Marijana iz Šenštadta koja će imati predavanje za majke. Svi ste pozvani. U ponedjeljak, 31. ožujka u Ivanovcima kod Valpova p.Kristof će održati Duhovne vježbe. Koji žele poći mogu se javiti g. Dariji Livaja ili u župni ured.

Ispovijed starijih i bolesnih bit će u ponedjeljak 31. ožujka i utorak, 1. travnja. Potrebno je bolesne i starije članove obitelji za ispovijed prijaviti u župnom uredu do sljedeće nedjelje.

USKRSNA ISPOVIJED u našoj župi bit će 9. travnja

prijepodne - 9,00 - djeca i odrasli

poslijepodne - 16,00 – djeca i odrasli.

navečer - 20,00 – 20,30 – srednjoškolci i studenti

 

Poslužite se novim brojevima vjerskog tiska: Glas Koncila, Kana...

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej