Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

OGLASI - 4. Korizmena nedjelja PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 03 Travanj 2014

U ovom se tjednu slavi:

Ponedjeljak: Benjamin, Ljubo
Utorak: Hugo, Venancije
Srijeda: Franjo Paulski
Četvrtak: Siksto I - papa
Petak: Izidor, Benedikt
Subota: Julijana

 Sljedeća nedjelja je 5. KORIZMENA

Utorkom je u 18,15 sati pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom. Započeli smo i veliku pripravu – 13 UTORAKA. Pobožnost i sveta misa je u gornjoj crkvi

Četvrtkom je nakon svete mise KLANJANJE PRED PRESVETIM.

Ispovijed starijih i bolesnih bit će u utorak i srijedu; 1. travnja i 2.travnja. Bolesne i starije članove obitelji za ispovijed možete prijaviti još danas.

Raspored po ulicama je sljedeći;

Utorak, 1.4. od 9,00 sati: Srijemska, Krčka,Kornatska, Bračka, Lopudska, Biševska, Mljetska, Creska,Lastovska, Bakarska i Trogirska.

Srijeda, 2.4. od 9 sati: Paška, Kaštelanska, Buzetska, Lošinjska, Rovinjska, Opatijska,Motovunska, Labinska, Murterska, Trpanjska, Stonska, Velebitska, Umaška, Šibenička, Medulinska, Crikvenička, Pulska, Divaltova i Starigradska.

U utorak i srijesdu župni ured radit će samo popodne. Raspored možete vidjeti i na oglasnoj ploči.

USKRSNA ISPOVIJED u našoj župi bit će 21. ožujka, i to:

prijepodne - 9,00 – 10,00 djeca i odrasli

poslijepodne - 15,00 - 16,00 djeca i odrasli

navečer - 20,00 – 20,30 – srednjoškolci i studenti

Dekanatsko hodočašće u Aljmaš bit će u subotu 5. travnja. Nakon molitve križnog puta na Kalvariji, u svetištu Gospe od Utočišta bit će sveta misa. Polazak je u 8,00 ispred crkve.

U subotu, 12. travnja u organizaciji Frame, naša župa ide pješice na hodočašće odn. VIII. Križni put u Aljmaš. Polazak je u 6,30 ispred crkve. Svi koji namjeravaju ići, trebaju se do petka prijaviti u župni ured.

Ovaj tjedan križni put predmole: u srijedu – FRAMA, a u petak – odrasli čitači.

Kroz ova dva tjedna do Cvjetnice prikupljat ćemo hranu i higijenske potrepštine za naše župljane u potrebi. Svi koji se žele uključiti u ovu akciju, mogu svoj dar donijeti svakog dana u župni ured. Podjela paketa bit će u velikom tjednu. Također se pokreće i Caritasova akcija Dječja košarica, u kojoj prikupljamo dječju odjeću, obuću, igračke, kolica i hranu za djecu do tri godine starosti. Sve to možete donijet u župni ured.

Župni vjeronauk je po redovitom rasporedu. Frama ima susret utorkom u 20 sati. Župni zborovi imaju probe po redovitom rasporedu. Ministranti imaju susret subotom u 14 sati, a dječji zbor i liturgijska skupina u 9,30.

Poslužite se novim brojevima vjerskog tiska: Glas Koncila...

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej