Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

POMOĆ POPLAVLJENIM PODRUČJIMA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2014

Dragi naši Župljani,

u Otok pokraj Vinkovaca dovodi se više tisuća ljudi, ponajviše žena i djece čiji su domovi nastradali od poplava i zbog čega im je potrebna pomoć.

Pozivamo vas da otvorena srca donesete razne potrepštine kako bismo pomogli onima koji su ostali bez svojih domova. Organiziramo akciju prikupljanja pelena za djecu i odrasle, odjeću, obuću, hranu, vodu, higijenske potrepštine, deke, vreće za spavanje i sve što mislite da bi im moglo pomoći.

Sve što možete, donesite u crkvu u radno vrijeme župnog ureda.
PONEDJELJAK: 17:00 - 18:00
UTORAK - PETAK: 8:30 - 10:00, 17:00 - 18:00
SUBOTA: 8:30 - 10:00

 

Isus će reći:
Jer bio sam gladan, a niste mi dali jesti; bio sam žedan, a niste mi dali piti; bio sam bolestan i u zatvoru, a niste me posjetili.'
Oni će pitati: "Gospodine, kad smo te to vidjeli gladna ili žedna, ili kao tuđinca, ili gola, ili bolesna, ili u zatvoru i nismo ti pomogli?'
A on će im odgovoriti: "Zaista vam kažem, sve što niste učinili jednomu od ovih najmanjih, meni niste učinili!'


 

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej