Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

OGLASI - 25. Nedjelja kroz godinu PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 22 Rujan 2014

U ovom se tjednu slavi:

Ponedjeljak: Mauricije, Mavro
Utorak: Pio iz Pietrelćine
Srijeda: Gospa od Otkupljenja
Četvrtak: Aurelija, Zlata
Petak: Kuzma i Damjan
Subota: Vinko Paulski 

 

 

Sljedeća nedjelja je 26. KROZ GODINU

Danas se u Subotici održava Hosanafest na kojem nastupa i naš zbor mladih Vis Familias.

Sutra nakon mise susret ima Udruga sv. Vinka.

Utorkom je u 18,15 sati pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

Četvrtkom je nakon svete mise KLANJANJE PRED PRESVETIM.

Naša župa organizira hodočašće u Međugorje od 17. - 19. listopada. Oni koji žele poći neka se upišu što prije. Cijena puta je 300 kn sa noćenjem i ručkom u Međugorju.

I ovaj tjedan nastavljamo akcije prikupljanja novčane pomoći za liječenje dječaka Mislava Šantić. Svoj dar možete donijet u župni ured ili ostaviti u škrabicu na izlazu iz crkve.

Učenici prvog i drugog razreda srednje škole ovaj tjedan od utorka do subote trebaju doći u župni ured na upis u vjeronaučne skupine. Na upis je potrebno ponijeti vjeronaučnu knjižicu od prošle godine

FRAMA ima svoj susret petkom u 20,00 sati. Pozivamo sve mlade naše župe, osobito srednjoškolce i studente da se uključe u ovu zajednicu.

Župni zborovi imaju probe po redovitom rasporedu

MINISTRANTI imaju svoj redoviti sastanak subotom u 14 sati. Pozivamo sve koji žele biti poslužitelji oltara da nam se priključe. Dječja liturgijska grupa ima susret petkom u 12,30.

Građanska inicijativa „U ime obitelji“ danas započinje prikupljanje glasova za referendum o preferencijalnom glasovanju i promjeni izbornog sustava. Prikupljanje potpisa vršit će se do 5. listopada. Svi koji žele žele dati svoj glas za ovaj referendum mogu to učiniti ispred crkve ili na drugim javnim mjestima. Potrebno je imati OIB ili matični broj.

Ekumenska inicijativa pod nazivom „40 dana za život“ koja se bori za zaštitu nerođenog života organizira od 24.rujna do 2.studenog, 40 dana molitve i posta za prekid pobačaja u svijetu i Hrvatskoj u kojoj se godišnje oduzme oko 40 tisuća života.Oni koji se žele uključiti u ovu akciju molitve i postane mogu se upisati na stoliću pred crkvom.

Poslužite se novim brojevima vjerskog tiska: Glas Koncila i Kana…

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej