Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

OGLASI - 26. Nedjelja kroz godinu PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 29 Rujan 2014

U ovom se tjednu slavi:

Ponedjeljak: Mihael, Gabriel i Rafael
Utorak: Jeronim, Jerko
Srijeda: Terezije od djeteta Isusa
Četvrtak: Anđeli čuvari, Anđelko, Anđa
Petak: Kandid, Maksimilijan, Gerhard
Subota: SVETI FRANJO, Franka

 

Sljedeća nedjelja je 27. KROZ GODINU

U srijedu započinju LISTOPADSKE POBOŽNOSTI. Svaku večer se moli krunica a potom je sveta misa. Ujedno počinje i trodnevna duhovna priprava za blagdan sv. Franje. Kroz trodnevnicu molit će se franjevačka krunica koja će započinjati u 17,55.

Utorkom je u 18,15 sati pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

U srijedu nakon mise Udruga Vojske Bezgrešne ima molitveni susret.

U četvrtak neće biti redovitog tjednog klanjanja pred Presvetim.

U subotu, slavimo BLAGDAN SV. FRANJE. Svečana sveta misa bit će u 18,30 sati. Dan uoči tj. u petak, imat ćemo OBRED PREMINUĆA prije večernje svete mise te vas pozivamo i na jedno i na drugo slavlje.

Naša župa organizira hodočašće u Međugorje od 17. - 19. listopada. Još ima slobodnih mjesta. Oni koji žele poći neka se upišu što prije. Cijena puta je 300 kn sa noćenjem i ručkom u Međugorju.

Još ovaj tjedan nastavljamo akciju prikupljanja novčane pomoći za liječenje dječaka Mislava Šantić. Svoj dar možete donijet u župni ured ili ostaviti u škrabicu na izlazu iz crkve.

Prošle nedjelje građanska inicijativa „U ime obitelji“ započela je prikupljanje glasova za referendum o preferencijalnom glasovanju i promjeni izbornog sustava. Prikupljanje potpisa vršit će se do 5. listopada. Svi koji žele žele dati svoj glas za ovaj referendum mogu to učiniti ispred crkve ili na drugim javnim mjestima.Potrebno je imati OIB ili matični broj.

Župni zborovi imaju probe po redovitom rasporedu, ministranti imaju svoj susret subotom u 14 sati, a dječja liturgijska grupa ima susret petkom u 12,30 sati. Pozivamo djecu od petog do osmog razreda da se uključe u ovu zajednicu.

Raspored župskog vjeronauka za učenike trećih,osmih, te prvog i drugog razreda srednje škole bit će objavljen ovaj tjedan na oglasnoj ploči. Župni vjeronauk započinjemo sljedeći tjedan 6. listopada.

 

Poslužite se novim brojevima vjerskog tiska: Glas Koncila...

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej