Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

OGLASI - 1. Nedjelja Došašća PDF Ispis E-mail
Subota, 29 Studeni 2014

U ovom se tjednu slavi:

Ponedjeljak: Natalija, Berislav
Utorak: Bibijana,Blanka
Srijeda: Franjo Ksaverski, Klaudije
Četvrtak: Ivan Damašćanski, Barbara
Petak: Sabina, Kristina
Subota: Nikola biskup 

Sljedeća nedjelja je 2. DOŠAŠĆA

Danas započinje NOVA CRKVENA ILI LITURGIJSKA GODINA ODN. VRIJEME DOŠAŠĆA. Kroz vrijeme DOŠAŠĆA imat ćemo svakog dana MISE ZORNICE u 6 sati, osim nedjelje.

U tijeku je devetnica u čast Gospe Osječke u našem samostanu u Tvrđi. Naša župa hodočasti i pjevanjem animira misno slavlje danas u 18 sati.

Utorkom je u 18,15 sati pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

Bliži se božićna ispovijed po kućama za sve bolesne i starije osobe koje nisu u mogućnosti doći u crkvu. Prijaviti ih treba do sljedeće nedjelje u sakristiji ili u župnom uredu. Raspored ispovijedanja objavit ćemo u nedjelju.

I ovog Božića želimo svojim darom pomoći naše najsiromašnije obitelji u župi. Kroz sljedeća dva tjedna prikupljat ćemo prehrambene proizvode (brašno, šećer, ulje, tjesteninu i dr.) kao i higijenske potrepštine za naše siromašne obitelji. Također, naš nadbiskupijski Caritas pokrenuo je akciju „ Dječja košarica – Božić 2015. s ciljem prikupljanja dječje opreme i hrane kako bi pomogli naše siromašnije obitelji s više djece. Svoj dar možete donijeti svakog dana u župni ured.

Na blagdan Sv. Obitelji slavimo naš župni blagdan. U ovo slavlje želimo uključiti i naše bračne parove koji su ove godine proslavili okrugle obljetnice svoga bračnog života;5, 10, 15, 20 i više, napose one koji su slavili 50 godina braka. Pozivamo sve takve parove da se jave u župni ured.

Župni vjeronauk imaju učenici drugog i trećeg razreda osnovne škole te učenici prvog i drugog srednje po redovitom rasporedu. Župni zborovi imaju svoje probe po redovitom rasporedu.

KALENDARE ZA NOVU KALENDARSKU GODINU možete nabaviti u sakristiji i u župnom uredu u uredovno vrijeme.

Poslužite se novim brojevima vjerskog tiska: Glas Koncila...

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej