Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

OBAVIJESTI - PRVA KORIZMENA NEDJELJA PDF Ispis E-mail
Utorak, 24 Veljača 2015

Uzorak Slike

  U ovom tjednu slavimo:

Ponedjeljak: Polikarp, Romana, Grozdana
Utorak: Modest, Goran, Montan
Srijeda: Viktorin, Hrvoje, Berislav, kvatre
Četvrtak: Aleksandar, Sandra, Robert, Branimir
Petak: Donat Zad. Gabrijel od Žal. Gospe, kvatre
Subota: Roman, Bogoljub, Vikica, kvatre
     
 

 

 

 

 

 

1. Sutra je redoviti mjesečni susret Vojske Bezgrešne nakon mise.

2. Utorkom je u 18:15 sati pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

3. U srijedu je dekanatski susret bračnih parova Osječkog istočnog i zapadnog dekanata u 19:30 sati u Vikarijatu. Srijedom i petkom je pobožnost križnog puta u 18:00 sati. Raspored predmolitelja križnog puta imate na oglasnoj ploči. Četvrtkom je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim. Frama ima susret petkom u 20:00 sati, a ministranti subotom u 14:00 sati. Župne kateheze su prema redovitom rasporedu kao i probe pjevanja župnih zborova.

4. Sljedeće nedjelje slavimo 2. korizmenu nedjelju. Ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa. Klanjanje pred Presvetim bit će od 17:00 do 18:00 sati. Članovi Udruge Neovisnost iz Osijeka (Udruga za borbu protiv ovisnosti) predstavit će se pod svetim misama. Kao naš doprinos njihovom radu možemo pomoći doniranjem prehrambenih namirnica koje možete donijeti sljedeće nedjelje.

5. Od ožujka će svete mise biti radnim danom u 7:30 i 18:30 sati. Nedjeljni raspored misa ostaje isti.

6. Nacionalni susret redovnika, redovnica i Bogu posvećenih laika u Godini posvećenoga života bit će u Mariji Bistrici 14. ožujka ove godine. Naša župa zajedno sa samostanom u Tvrđi taj dan organizira hodočašće te ćemo od utorka primati prijave u župnom uredu.

7. Korizma je vrijeme molitve, pokore i djelotvorne ljubavi. Svi koji žele mogu uzeti kutijice Caritasa te stavljati svoj dar u njih te ih donijeti na Veliki četvrtak od čega ćemo pomoći najpotrebnijima naše župe. Prikupljanje prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za potrebite naše župe bit će u razdoblju između četvrte korizmene nedjelje i Cvjetnice.

8. Poslužite se vjerskim tiskom

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej