Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

OBAVIJESTI - DRUGA KORIZMENA NEDJELJA PDF Ispis E-mail
Subota, 28 Veljača 2015

Uzorak Slike

U ovom tjednu slavimo:

Ponedjeljak: Lucije, Zoran, Ines
Utorak: Marin, Marinko, Kamilo
Srijeda: Kazimir, Eugen, Natko
Četvrtak: Euzebije, Vedran, Virgil
Petak: Marcijan, Agneta, Ruža, Koleta, 1. petak u mjesecu
Subota: Perpetua, Felicita, Eugen, 1. subota u mjesecu

     

 

 

 

 

 

1. Danas je prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa. Pod jutarnjom svetom misom molimo za dobročinitelje naše crkve i samostana. Klanjanje pred Presvetim bit će od 17 do 18 sati. Članovi Udruge Neovisnost iz Osijeka (Udruga za borbu protiv ovisnosti) predstavit će se pod svetim misama.

2. Svete mise su radnim danom u 7:30 i 18:30 sati. Nedjeljni raspored misa ostaje isti kao i u vrijeme došašća.

3. Utorkom je u 18:15 sati pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom. Srijedom i petkom je pobožnost križnog puta u 18:00 sati. Četvrtkom je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim. Frama ima susret petkom u 20:00 sati, a ministranti subotom u 14:00 sati. Župne kateheze su prema redovitom rasporedu kao i probe pjevanja naših župnih zborova. U petak i subotu u našoj će župi biti sastanak Vijeća Frame Osječkog područnog bratstva.

4. Sljedeće nedjelje slavimo 3. korizmenu nedjelju. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva Franjevačkoga svjetovnog reda bit će u 16:30 sati.

5. Nacionalni susret redovnika, redovnica i Bogu posvećenih laika u Godini posvećenoga života bit će u Mariji Bistrici 14. ožujka ove godine. Naša župa zajedno sa samostanom u Tvrđi taj dan organizira hodočašće. Cijena karte je 110 kn, a polazak je u 5 sati ispred naše crkve.

6. U Gunji je 14. svibnja ove godine duhovna obnova karitativnih djelatnika, animatora i župnih suradnika Đakovačko-osječke nadbiskupije. Voditeljica duhovne obnove je s. Estera Radičević. Zainteresirani iz naše župe neka se jave u župni ured jer do 10. svibnja moramo prijaviti broj sudionika.

7. Deseti nadbiskupijski križni put za mlade je 21. ožujka na relaciji Duboševica – Batina. Dolazak i okupljanje je do 7:30 sati kod crkve u Duboševici, a relacija puta je oko 21 km. Do 6. ožujka moramo prijaviti broj mladih koji bi sudjelovali na križnom putu pa vas molimo da se javite u župni ured. Poslužite se vjerskim tiskom.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej