Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

OBAVIJESTI - PETA KORIZMENA NEDJELJA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 23 Ožujak 2015

Aktivna Slika

1. Sutra će naš nadbiskup u miru mons. Marin Srakić, u Đakovu proslaviti svoj srebrni jubilej biskupskog ređenja u 17:00 sati. Neće biti večernje svete mise u našoj župnoj crkvi, a misne nakane koje su primljene bit će odslužene na jutarnjoj misi. Susret udruge Vojske Bezgrješne bit će u 18:00 sati.

2. Svete mise su radnim danom u 7:30 i 18:30 sati.

3. U utorak je velika ispovijed u našoj župi u 9:00 i u 15:00 sati. U tijeku je pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15.

4. U srijedu slavimo blagdan Blagovijesti – Navještenja Gospodinova. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Srijedom i petkom je pobožnost križnog puta u 18:00 sati.

5. U četvrtak je redovito klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

6. Naše župno korizmeno hodočašće u Aljmaš bit će u subotu, 28. ožujka. Pješaci će krenuti u 6:00 sati, a autobus u 9:00 sati (cijena karte je 30 kn). Svi koji idu u Aljmaš pješice ili autobusom moraju se prijaviti u župni ured.

7. Sljedeće nedjelje je Cvjetnica – nedjelja Muke Gospodnje. Svete mise su po nedjeljnom rasporedu. Svečani blagoslov grančica i procesija će biti u 9:00 sati ispred crkve nakon čega slijedi misa s pjevanjem Muke. Blagoslov grančica je na početku svake svete mise.

8. Do Cvjetnice prikupljamo hranu i higijenske potrepštine za naše župljane u potrebi koje možete donijeti u župni ured. Uključimo se i u projekt Dječja košarica – Uskrs 2015. Više o toj akciji imate na oglasnoj ploči.

9. Bračno i obiteljsko savjetovalište u Osijeku provodi projekt “Jedna svijeća za svjetlo u obitelji“. Kupnjom svijeće po cijeni od 5 kn, a možete darovati i više, pomažemo Bračno i obiteljsko savjetovališta u njihovom radu s obiteljima, bračnim parovima i mladima. Svijeće možete nabaviti na izlazu iz crkve i u sakristiji.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej