Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

OBAVIJESTI - USKRS PDF Ispis E-mail
Subota, 04 Travanj 2015

Aktivna Slika

1. Danas slavimo Uskrsnuće Gospodinovo. Svima Vama i Vašima, mi franjevci i časne sestre koji djelujemo u ovoj našoj župi, najiskrenije želimo sretan i blagoslovljen Uskrs. Prva je nedjelja u mjesecu kada na jutarnjoj misi molimo za dobročinitelje crkve i samostana, a ujedno se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa.


2. Sutra je Uskrsni ponedjeljak. Svete mise su po nedjeljnom rasporedu.


3. Svete mise su radnim danom u 7:30 i 18:30 sati.


4. Utorkom je pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.


5. U četvrtak je pobožnost na čast bl. Mariji Propetog Petković u 18:15, a nakon večernje svete mise je redovito klanjanje pred Presvetim.


6. Od petka do nedjelje u Đakovu će biti duhovne vježbe za žene i majke s djecom. Više o duhovnim vježbama imate na oglasnoj ploči.


7. U subotu, 11. travnja bit će u Đakovu Nadbiskupijski susret slijepih i slabovidnih osoba. Pozivaju se odgovorni koji brinu za slijepe i slabovidne da prijave broj sudionika za ovaj susret najkasnije do četvrtka u Pastoralni centar u Đakovo.


8. Sljedeće nedjelje slavimo drugu uskrsnu nedjelju, a ujedno je i Nedjelja božanskoga milosrđa. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva Franjevačkoga svjetovnog reda bit će u 16:30 sati. Također sljedeće nedjelje će VIS Familias iz naše župe pjevati na Uskrsfestu u Zagrebu. Poslužite se vjerskim tiskom.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej