Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
5. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 04 Veljača 2017

5. NEDJELJA KROZ GODINU

5. veljače 2017.

1. Danas slavimo petu nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova - sjemeništa te molimo za duhovna zvanja.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise

3. U četvrtak je pod jutarnjom svetom misom zahvalnica za Dan škole Osnovne škole "Grigor Vitez". U Vukovarskoj 1 u Osijeku bit će otkriven spomenik bl. Alojziju Stepincu u 10:30 na što smo svi pozvani. Pobožnost na čast bl. Mariji od Propetoga Petković je u 18:15, a klanjanje pred Presvetim je nakon večernje svete mise.

4. U petak slavimo bl. mučenika i kardinala Alojzija Stepinca. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. U 18:15 bit će zajednička molitva Večernje iz časoslova čime i započinje susret braće i sestara Franjevačkoga svjetovnog reda iz Osijeka.

5. U subotu slavimo Gospu Lurdsku. Svete mise su u 7:30 i 18:30. U Đakovu će biti Seminar za bračne parove. Više o tome imate na oglasnoj ploči.

6. Sljedeće nedjelje slavimo šestu nedjelju kroz godinu. Redoviti susret Mjesnoga bratstva Franjevačkoga svjetovnog reda (OFS-a) je u 16:30 sati.

7. Mladi koji žele sudjelovati na Susretu hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru ove godine trebaju se prijaviti u svoje župe do 19. veljače 2017., a kotizacija je 30 kn.

8. Molimo sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

9. Kupujte i čitajte vjerski tisak. Osobito preporučujemo najnoviji broj Glasa Koncila u kojem je reportaža o našoj župi.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej