Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
6. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 11 Veljača 2017

6. NEDJELJA KROZ GODINU

12. veljače 2017.

1. Danas slavimo šestu nedjelju kroz godinu. Redoviti susret Mjesnoga bratstva Franjevačkoga svjetovnog reda (OFS-a) je u 16:30 sati.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

3. U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise. U Vikarijatu, Strossmayerova 58, s početkom u 19:30 sati, bit će biblijsko-molitvena večer koju će voditi vlč. Krešimir Bulat na što ste svi pozvani.

4. Sljedeće nedjelje slavimo sedmu nedjelju kroz godinu.

5. Mladi koji žele sudjelovati na Susretu hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru ove godine trebaju se prijaviti u svoje župe do još ovaj tjedan, a kotizacija je 30 kn.

6. Molimo sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

7. 24. veljače ove godine bit će Susret Runovićana i njihovih prijatelja u Franjevačkoj crkvi u Tvrđi. Susret započinje svetom misom u 18:00 sati koju predvodi fra Mladen Prolić, runovićki župnik, a nastavak je u Svečanoj dvorani "Kristal" u 20:00 sati.

8. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej