Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
7. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Petak, 17 Veljača 2017

7. NEDJELJA KROZ GODINU

19. veljače 2017.

 

1. Danas slavimo sedmu nedjelju kroz godinu. Na izlazu iz crkve imate mogućnost kupiti svijeće čime pomažete Projekt Bračnih i obiteljskih Savjetovališta za žrtve obiteljskog nasilja naše Nadbiskupije "Jedna svijeća za svjetlo u obitelji". Cilj ove akcije je pomoć i promocija rada Savjetovališta, senzibilizacija javnosti za probleme s kojima se susreću u radu s obiteljima, bračnim parovima, mladima i djecom, razvijanje svijesti o kulturi traženja pomoći u bračnim i obiteljskim poteškoćama te poticanje obiteljskih vrijednosti.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

3. U utorak je u Vikarijatu u 19:30 sati socijalna tribina s temom "Socio-ekonomski razvoj po mjeri čovjeka". Predavač je mr. Igor Jakobfi.

4. U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

5. U petak je Susret Runovićana i njihovih prijatelja u Franjevačkoj crkvi u Tvrđi. Susret započinje svetom misom u 18:00 sati koju predvodi fra Mladen Prolić, runovićki župnik, a nastavak je u dvorani "Kristal" u 20:00 sati.

6. U subotu će u Đakovu biti Seminar za voditelje kulturno-umjetničkih društava i djelatnika u tradicijskoj kulturi. Zainteresirani neka se jave u župni ured do 23. veljače radi prijave za Seminar.

7. Sljedeće nedjelje slavimo osmu nedjelju kroz godinu.

8. Od srijede, 1. ožujka, započinje korizmeno vrijeme u liturgijskoj ili crkvenoj godini. Pobožnost križnoga puta bit će srijedom i petkom u 18:00 sati pa neće biti klanjanja pred Presvetim u korizmeno vrijeme osim prve subote u mjesecu kada molimo za duhovna zvanja.

9. U subotu, 4. ožujka ove godine, bit će u Đakovu Seminar za župne glazbene suradnike.

10. Na oglasnoj ploči imate obavijest o vikend-susretima za srednjoškolce u Bogoslovnom sjemeništu u Đakovu.

11. Molimo sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

12. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej