Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
8. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Petak, 24 Veljača 2017

8. NEDJELJA KROZ GODINU

26. veljače 2017.
 
 
 
 
 
 
 

1. Danas slavimo osmu nedjelju kroz godinu.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

3. U srijedu je Čista srijeda ili Pepelnica. Početak je korizmenog vremena. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati pod kojima će biti obred pepeljenja. Obvezatan je post i nemrs, a petkom u korizmi nemrs. Pobožnost križnoga puta u korizmi je srijedom i petkom u 18:00 sati. Neće biti klanjanja pred Presvetim u korizmeno vrijeme osim prve subote u mjesecu kada molimo za duhovna zvanja.

4. U četvrtak neće biti klanjanja, a nakon večernje svete mise svoj sastanak ima udruga "Sv. Vinko".

5. Od petka do nedjelje u našoj je Župi Skupština Frame i Seminar za voditelje formacije Frame našega Osječkoga područnog bratstva.

6. U subotu je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim kada molimo za duhovna zvanja.

7. Sljedeće nedjelje slavimo prvu korizmenu nedjelju. Ujedno je i prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molimo za dobročinitelje naše crkve i samostana. Korizma je vrijeme molitve, pokore i djelotvorne ljubavi. Svi koji žele mogu uzeti kutijice Caritasa te stavljati svoj dar u njih te ih donijeti na Cvjetnicu od čega pomažemo najpotrebnijima naše župe. Prikupljanje prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za potrebite naše župe bit će u razdoblju između četvrte korizmene nedjelje i Cvjetnice.

8. Susret roditelja ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika bit će 15. ožujka nakon križnog puta i svete mise.

9. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej