Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
1. KORIZMENA NEDJELJA PDF Ispis E-mail
Petak, 03 Ožujak 2017

1. KORIZMENA NEDJELJA

5. ožujka 2017.

1. Danas slavimo 1. korizmenu nedjelju. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Korizma je vrijeme molitve, pokore i djelotvorne ljubavi. Prikupljanje prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za potrebite naše župe bit će u razdoblju između četvrte korizmene nedjelje i Cvjetnice, a tko želi može uzeti caritasove kutijice te stavljati svoj dar u njih i donijeti ih u crkvu na Cvjetnicu.

2. Sutra neće biti biblijskog sata, a u Vikarijatu će s početkom u 19:30 sati dr. sc. s. Silvana Fužinato imati biblijsku tribinu s temom "Je li Biblija od Boga nadahnuta knjiga?".

3. Srijedom i petkom je pobožnost križnoga puta u 18:00 sati. U srijedu će nakon večernje svete mise biti susret čitača, a u Vikarijatu će s početkom u 19:30 sati doc. dr. sc. Stjepan Radić imati korizmenu tribinu s temom "Vjera i razum".

4. U četvrtak je u 18:15 pobožnost na čast bl. Marije od Propetoga Petković.

5. Sljedeće nedjelje slavimo drugu korizmenu nedjelju. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

6. Susret roditelja ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika bit će 15. ožujka nakon križnog puta i svete mise.

7. Dvanaesti nadbiskupijski križni put za mlade bit će 1. travnja ove godine u Vukovaru. Mladi će se kretati na relaciji dugoj 22 km: Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata - crkva sv. Filipa i Jakova - crkva Kraljice mučenika - crkva Gospe Fatimske. Križni put započinje u 7:30 sati, a završava oko 17:00 sati svetom misom. Ovo je križni put za mlade srednjoškolske dobi i starije. Zainteresirani neka se prijave u župni ured do 23. ožujka.

8. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej