Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava






Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
2. VAZMENA NEDJELJA PDF Ispis E-mail
Subota, 22 Travanj 2017

2. VAZMENA NEDJELJA

23. travnja 2017.

 
 

1. Danas slavimo drugu vazmenu nedjelju koja je ujedno i Nedjelja božanskoga milosrđa. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

3. Utorkom je pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

4. U srijedu je nakon večernje svete mise mjesečni susret članova Vojske Bezgrešne.

5. U četvrtak je nakon večernje svete mise susret članova Udruge sv. Vinka. U Vikarijatu je Biblijsko - molitvena večer u 19:30 sati koju vodi vlč. Krešimir Bulat.

6. U petak je u Vikarijatu u 19:00 sati, u organizaciji Udruge katoličkih intelektualaca i Instituta za novu evangelizaciju "Sv. Ivan Pavao II", predavanje Demografski trendovi u Hrvatskoj koje će održati prof. dr. sc. Anđelko Akrap.

7. U subotu i nedjelju je Nacionalni susret hrvatske katoličke mladeži. U našoj će Župi biti prigodan program za mlade od 17:00 sati, a u nedjelju je zajednički susret u Vukovaru. Obitelji koje su se javile za prihvat mladih na noćenje (mladi će noćiti samo jednu noć) neka dođu oko 15:00 sati kako bi se mladi smjestili te nakon toga sudjelovali na zajedničkom programu u crkvi. Dolaze nam mladi iz Zagreba, Varaždina, Klanjca i Virovitice. Mladi iz naše župe koji će ići u nedjelju u Vukovar imaju zajednički polazak autobusom u 8:00 sati. Molimo sve one koji bi htjeli pomoći u kolačima i slično neka to donesu u subotu prije podne.

8. Sljedeće nedjelje slavimo treću vazmenu nedjelju.

9. Proteklog tjedna u Samoboru je održan 40. Kapitul naše Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda. Na njemu su izabrani novi definitori u Upravi Provincije: fra Robert Perišić, fra Ratko Radišić, fra Bernard Barbarić, fra Tomislav Faletar, fra Franjo Glasnović i fra Danijel Patafta.

10. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej