Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
4. VAZMENA NEDJELJA - DOBRI PASTIR PDF Ispis E-mail
Petak, 05 Svibanj 2017

4. VAZMENA NEDJELJA - DOBRI PASTIR

7. svibnja 2017.

1. Danas slavimo četvrtu vazmenu nedjelju koja je ujedno i Nedjelja Dobrog Pastira kada molimo za duhovna – redovnička i svećenička zvanja. Prva je nedjelja u mjesecu kada se u svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa.

2. U tijeku su svibanjske pobožnosti.

3. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise. U Vikarijatu je Biblijska tribina u 19:30 koju vodi dr. sc. s. Silvana Fužinato.

4. U utorak je molitva krunice u 17:30, pobožnost bl. Mariji Petković u 18:00, a pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

5. U srijedu slavimo Gospu Trsatsku, zaštitnicu naše Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda.

6. U subotu je u 9:00 sati Prva Ispovijed za ovogodišnje prvopričesnike, a nakon toga djeca imaju generalnu probu.

7. Sljedeće nedjelje slavimo petu vazmenu nedjelju, a ujedno je druga nedjelja u svibnju kada slavimo Majčin dan. U našoj će Župi biti slavlje Prve Pričesti pod svetom misom u 11:00 sati. Redoviti mjesečni susret OFS-a je u 16:30.

8. U subotu, 27. svibnja ove godine, bit će 17. nadbiskupijski susret osoba s invaliditetom i njihovih obitelji u Vinkovcima. Susret će se održati pod geslom Radost na izvoru spasenja. Prijave su do 25. svibnja ove godine.

9. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej