Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
6. VAZMENA NEDJELJA PDF Ispis E-mail
Subota, 20 Svibanj 2017

 

 6. VAZMENA NEDJELJA

21. svibnja 2017.

 

1. Danas slavimo šestu vazmenu nedjelju. U našoj su Domovini lokalni izbori.

 

2. U tijeku su svibanjske pobožnosti.

 

3. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

 

4. U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

 

5. U srijedu je nakon večernje svete mise susret članova udruge Vojske Bezgrešne, a predavanje prof. Matije Zorića, nastavnika latinskog i grčkog jezika u Isusovačkoj klasičnoj gimnaziji u Osijeku, na temu Na carskoj zemlji - Utjecaj klasičnih jezika na hrvatski jezik i kulturu, bit će u Vikarijatu u 19:00 sati u organizaciji Ogranka za hrvatski jezik Matice hrvatske u Osijeku.

 

6. U četvrtak slavimo Uzašašće Gospodinovo - Spasovo. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

 

7. U subotu je u župi Preslavnoga Imena Marijina, s početkom u 15:00 sati,  Smotra crkvenih dječjih zborova našega Dekanata na kojoj sudjeluje i Dječji zbor iz naše Župe, a u Vinkovcima je 17. nadbiskupijski Susret osoba s invaliditetom i njihovih obitelji. Susret će se održati pod geslom Radost na izvoru spasenja. U Krapini je isti dan 21. Festival duhovne glazbe.

 

8. Sljedeće nedjelje slavimo sedmu vazmenu nedjelju. Pod svetom misom u 11:00 sati molit ćemo za našu gradsku četvrt povodom Dana četvrti Jug II kojeg slavimo 30. svibnja.

 

9. Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije i Caritas biskupije Krk već 12 godina surađuju na projektu "Ljetovanje u Martinšćici na otoku Cresu za obitelji socijalno slabog statusa s područja naše Nadbiskupije". Zainteresirane obitelji neka se jave u župni ured radi daljnjih uputa.

 

10.           Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej