Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
PRESVETO TROJSTVO PDF Ispis E-mail
Petak, 09 Lipanj 2017

PRESVETOTROJSTVO

11. lipnja 2017.

 
 

1. Danas slavimo Presveto Trojstvo. Redoviti mjesečni susret OFS-a je u 16:30 sati.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

3. U utorak neće biti svetih misa u našoj župi, a u samostanskoj crkvi u Tvrđi slavimo sv. Antuna Padovanskog. Raspored ispovijedanja te svetih misa na sam blagdan imate na oglasnoj ploči.

4. U četvrtak je svetkovina Presveto Tijelo i Krv Kristova - Tijelovo, zapovijedani blagdan. Svete mise su po nedjeljnom rasporedu, a tijelovsku procesiju imat ćemo nakon večernje svete mise oko naše crkve.

5. U subotu će u zagrebačkoj katedrali biti prezbitersko ređenje na kojem će, među ostalima, biti zaređena i sedmorica braće iz naše Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda: fra Dragan Grizelj iz Daruvara, fra Marijan Vidović iz Samobora, fra Marko Gulin iz Makarske, fra Ivan Nikolić iz Otoka, fra Matija Marijić iz Slavonskog Broda, fra Josip Sedlar iz Čakovca i fra Ivan Crnković iz Kamenskoga. Preporučujemo braću u molitve za njihovu ustrajnost.

6. Sljedeće nedjelje slavimo jedanaestu nedjelju kroz godinu.

7. Do kraja mjeseca lipnja imat ćemo u našoj župi akciju za pomoć misiji Arusha u Tanzaniji gdje djeluje p. Tomislav Mesić, član Družbe Duha Svetoga. U planu je gradnja škole. Njima su potrebni razni alati, strojevi za gradnju, obuća, odjeća, deke, posuđe, igračke kao i novčani prilozi. Svoj dar možete donijeti u župni ured.

8. Svete mise u našoj župnoj crkvi nedjeljom u srpnju i kolovozu bit će u 7:00, 10:00 i 18:30 sati. Neće biti svetih misa u 9:00 i u 11:00 sati.

9. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej