Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
12. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 24 Lipanj 2017

12. NEDJELJA KROZ GODINU

25. lipnja 2017.

 
 

1. Danas slavimo 12. nedjelju kroz godinu. Sveta misa za Domovinu bit će u 18:30 sati. Do kraja mjeseca lipnja imamo u našoj župi akciju za pomoć misiji Arusha u Tanzaniji gdje djeluje p. Tomislav Mesić, član Družbe Duha Svetoga. U planu je gradnja škole. Njima su potrebni razni alati, strojevi za gradnju, obuća i odjeća za djecu, deke, posuđe, igračke kao i novčani prilozi. Svoj dar možete donijeti u župni ured.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

3. U srijedu je nakon večernje svete mise susret članova Schönstatske obitelji.

4. U četvrtak slavimo sv. Petra i Pavla. U našoj župi svete mise su u 7:30 i 18:30. Neće biti klanjanja pred Presvetim.

5. U subotu će biti u 11:00 sati sveta misa kojom se članovi Vojske Bezgrešne žele zahvaliti Bogu za 10. godišnjicu djelovanja u Osijeku. Prva je subota u mjesecu kada nakon večernje svete mise imamo klanjanje pred Presvetim moleći za duhovna zvanja.

6. Sljedeće nedjelje slavimo 13. nedjelju kroz godinu koja je i prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova - sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molimo za dobročinitelje naše crkve i samostana. Započinje ljetni raspored svetih misa nedjeljom u srpnju i kolovozu. Mise su u 7:00; 10:00 i 18:30 sati.

7. Termini za svete mise popunjeni su do kraja godine. Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

8. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej