Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
13. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 01 Srpanj 2017

 

13. NEDJELJA KROZ GODINU

2. srpnja 2017.

 

1. Danas slavimo 13. nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Započinje ljetni raspored svetih misa nedjeljom u srpnju i kolovozu. Mise su u 7:00, 10:00 i 18:30 sati.

2. U našoj župi akcija je za pomoć misiji Arusha u Tanzaniji gdje djeluje p. Tomislav Mesić, član Družbe Duha Svetoga. U planu je gradnja škole. Njima su potrebni razni alati, strojevi za gradnju, obuća i odjeća za djecu, deke, posuđe, igračke. Svoj dar možete donijeti u župni ured, a sljedeće nedjelje imat ćemo skupljanje novčanih priloga nakon svetih misa čime bi završili ovu akciju.

3. U srijedu slavimo sv. Ćirila i Metoda, zaštitnike naše Hrvatske franjevačke provincije. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Crkveni god je u istoimenoj župi ovdje u Osijeku, u Divaltovoj.

4. U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

5. Sljedeće nedjelje slavimo 14. nedjelju kroz godinu. Pobožnost na čast bl. Mariji od Propetoga Petković je u 18:15 sati.

6. Termini za svete mise popunjeni su do kraja godine. Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

7. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej