Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
14. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 08 Srpanj 2017

14. NEDJELJA KROZ GODINU

9. srpnja 2017.

 
 

1. Danas slavimo 14. nedjelju kroz godinu. Nakon svetih misa skupljamo novčane priloge za pomoć misiji Arusha u Tanzaniji gdje djeluje p. Tomislav Mesić, član Družbe Duha Svetoga, čime završava naša akcija pomoći. Zahvaljujemo svima vama koji ste sudjelovali i svojim radom i darovima pokazali suosjećajnost s potrebitima u misiji Arusha. Pobožnost na čast bl. Mariji od Propetoga Petković bit će u 18:15.

2. U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

3. Sljedeće nedjelje slavimo 15. nedjelju kroz godinu.

4. U nedjelju sv. Kristofora, 23. srpnja ove godine, bit će Akcija MIVA misijska vozila, skupljanje novčanih priloga čime pomažemo našim misionarima u kupnji prijeko potrebnih vozila kako bi mogli spasiti živote i zdravlje bolesnima, siromašnima omogućiti pristup školi, doći do vjernika koji ih željno čekaju, dovesti potrebni materijal za gradnju crkava, škola i bolnica. Sveti Kristofor zaštitnik je putnika, vozača i pomoraca.

5. Termini za svete mise popunjeni su do kraja godine. Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

6. U organizaciji dekanata u Osijeku bit će 7. i 8. listopada hodočašće u Mariazell, marijansko hodočasničko mjesto u Austriji, s posjetom u povratku Bleiburgu. Prijave za hodočašće traju do 1. rujna, a kod prijave potrebno je odmah uplatiti 250 kn za prijevoz, a 50 eura za spavanje u hotelu s večerom i doručkom može se platiti i kasnije. Prijave su kod našega dekana, vlč. Ivana Jurića, u župi Preslavnoga Imena Marijina, Crkvena ulica 34.

7. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej