Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
22. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 02 Rujan 2017

22. NEDJELJA KROZ GODINU

3. rujna 2017.

 
 

1. Danas slavimo 22. nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Od danas redoviti raspored svetih misa nedjeljom je u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

3. U četvrtak je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim.

4. U petak slavimo Rođenje Blažene Djevice Marije - Malu Gospu. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

5. U subotu je u 18:15 pobožnost na čast bl. Mariji od Propetoga Petković.

6. Sljedeće nedjelje slavimo 23. nedjelju kroz godinu. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

7. Termini za svete mise popunjeni su do kraja godine. Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

8. Do 20. listopada otvoren je natječaj za dobivanje stipendije Nadbiskupijske zaklade "Dr. Nikola Dogan" za pomoć učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2017./2018. Isto tako, u tijeku je i Projekt "Jedan novčić - zalog za našu budućnost" Zaklade "Dr. Nikola Dogan" čime svojim novčanim prilozima pomažemo rad Zaklade za školovanje siromašnim učenicima i studentima. Zainteresirani mogu dodatne informacije dobiti na web. stranici www.caritas.djos.hr ili u župnom uredu u uredovno vrijeme.

9. Pred nama je nova katehetska godina. Prijave za one koji žele primiti sakramente pomirenja, pričesti i potvrde (učenici 3. razreda osnovne i 2. razreda srednje škole koji su već imali dvije pripravne godine kateheze) bit će 25. i 26. rujna ove godine od 9 - 11 i od 16 - 18 sati. Prijava 8. razreda i 1. razreda srednjih škola bit će 27. rujna od 9-11 i od 16-18 sati. Susret za sve roditelje djece koja idu na župne kateheze (od 1. razreda osnovne škole do 2. razreda srednje škole) bit će u utorak, 26. rujna ove godine, koji započinje svetom misom u 18:30 sati, a nastavak je nakon mise.

10. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej