Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
23. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Petak, 08 Rujan 2017

23. NEDJELJA KROZ GODINU

10. rujna 2017.

 
 

1. Danas slavimo 23. nedjelju kroz godinu. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

3. U utorak je u crkveni god u župi Preslavnoga Imena Marijina. Svete mise su u 7, 9, 11 i u 18:30 sati koju predslavi naš nadbiskup mons. Đuro Hranić.

4. U četvrtak je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim.

5. Petkom je redoviti susret Franjevačke mladeži u 20:00 sati.

6. Sljedeće nedjelje slavimo 24. nedjelju kroz godinu. U svim župama naše Nadbiskupije obilježava se Katehetska nedjelja pa ćemo pod svetom misom u 11:00 sati imati Zaziv Duha Svetoga za školsku, vjeronaučnu i katehetsku godinu te pozivamo na svetu misu učenike, roditelje i prosvjetne djelatnike.

7. Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

8. Do 20. listopada otvoren je natječaj za dobivanje stipendije Nadbiskupijske zaklade "Dr. Nikola Dogan" za pomoć učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2017./2018. Isto tako, u tijeku je i Projekt "Jedan novčić - zalog za našu budućnost" Zaklade "Dr. Nikola Dogan" čime svojim novčanim prilozima pomažemo rad Zaklade za školovanje siromašnim učenicima i studentima. Zainteresirani mogu dodatne informacije dobiti na web. stranici www.caritas.djos.hr ili u župnom uredu u uredovno vrijeme. Sljedeće nedjelje ćemo nakon svetih misa sakupljati novčane priloge za Zakladu.

9. Prijave za one koji žele primiti sakramente pomirenja, pričesti i potvrde (učenici 3. razreda osnovne i 2. razreda srednje škole koji su već imali dvije pripravne godine kateheze) bit će 25. i 26. rujna ove godine od 9 - 11 i od 16 - 18 sati. Prijava 8. razreda i 1. razreda srednjih škola bit će 27. rujna od 9-11 i od 16-18 sati. Susret za sve roditelje djece koja idu na župne kateheze (od 1. razreda osnovne škole do 2. razreda srednje škole) bit će u utorak, 26. rujna ove godine, koji započinje svetom misom u 18:30 sati.

10. Ovogodišnji katekumenat (priprava punoljetnih osoba za primanje sakramenata kršćanske inicijacije krštenja, potvrde i pričesti) započinje 3. listopada u 19 sati u vjeronaučnoj dvorani župe sv. Mihaela u Osijeku. Nije se potrebno unaprijed prijavljivati, nego je dovoljno doći na prvi susret kada će biti i upis.

11. Milosrdne sestre sv. Križa u Đakovu organiziraju duhovne obnove za mladiće i djevojke u kući Betanija u Đakovu. Termine imate na oglasnoj ploči, a o svemu ostalome možete se interesirati u župnom uredu u uredovno vrijeme.

12. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej