Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
27. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 07 Listopad 2017

27. NEDJELJA KROZ GODINU

8. listopada 2017.

 
 

1. Danas slavimo 27. nedjelju kroz godinu i državni je praznik Dan neovisnosti. Sveta misa za Domovinu bit će u 18:30 sati. Nakon svetih misa akcijska je prodaja narukvica koje su napravila djeca u Keniji. Novac od prodaje ide za afričko sirotište Mali dom kojeg vodi fra Miro Babić, misionar. Cijena narukvice je 25 kn, a smije se dati i više.

2. Sutra je pobožnost na čast bl. Mariji od Propetoga Petković u 18:15 sati, a biblijski sat je nakon večernje svete mise.

3. U četvrtak je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim.

4. U subotu je Svjetski dan hospicija i palijativne skrbi.

5. Sljedeće nedjelje slavimo 28. nedjelju kroz godinu.

6. Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

7. Kupujte i čitajte vjerski tisak, a osobito preporučujemo OKNO - Osječke katoličke novosti čija je cijena 2 kn kao i Mali Koncil (MAK) za djecu.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej