Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
29. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 21 Listopad 2017

29. NEDJELJA KROZ GODINU

22. listopada 2017.

 
 

1. Danas slavimo 29. nedjelju kroz godinu. Misijska je nedjelja kada se svojim molitvama i novčanim prilozima spominjemo potreba misija i misionara. Svoj novčani dar možete dati na izlasku iz crkve. U tijeku su listopadske pobožnosti.

2. Sutra neće biti biblijskog sata.

3. U četvrtak je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim. U Vikarijatu je socijalna tribina u 19:30 sati koju vodi mr. sc. Igor Jakobfi.

4. U petak će u Vikarijatu u 19:30 sati biti predavanje dr. sc. Marijane Borić (HAZU), Suvremenost djela Fausta Vrančića - uz 400. obljetnicu smrti. Ulaz je slobodan.

5. Ured za pastoral braka i obitelji naše Nadbiskupije organizira i poziva sve obitelji i bračne parove na Nadbiskupijski dan obitelji (koji se slavi jednom u tri godine). Susret će biti održan u subotu, 28. listopada ove godine u Đakovu s početkom u 9:00 sati. Zainteresirani neka se jave u župni ured najkasnije do 25. listopada radi prijave na Susret. Također toga dana bit će nakon večernje svete mise u vjeronaučnoj dvorani susret zainteresiranih za sudjelovanje u radu misijske skupine naše župe.

6. U subotu započinju u 15:00 sati susreti Framice. Želja nam je da djeca od 4. do 7. razreda osnovnih škola dolaze na te susrete gdje će se uz pomoć framaša družiti te kroz igru i određene teme upoznavati vlastitosti franjevačke obitelji.

7. Sljedeće nedjelje slavimo 30. nedjelju kroz godinu. Gosti naše župe bit će članovi obitelji Vukašinović iz Velike koji će svojim sviranjem i pjevanjem sudjelovati na svetim misama.

8. Ured za pastoral osoba s invaliditetom i članova njihovih obitelji naše Nadbiskupije organizira 14. susret osoba s invaliditetom i njihovih obitelji osječke regije u nedjelju, 5. studenoga ove godine, u župi sv. Luke u Josipovcu s početkom u 16:30 sati. Tko želi sudjelovati na susretu neka se javi gđi Vesni Klir (mob. 091/ 8809 293 ili e-mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ).

9. Vjerska emisija "Izvor Istine" emitira se svake nedjelje u 21 sat na Slavonskom radiju.

10. Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej