Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
30. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 28 Listopad 2017

30. NEDJELJA KROZ GODINU

29. listopada 2017.

 

1. Danas slavimo 30. nedjelju kroz godinu. Gosti naše župe su članovi obitelji Vukašinović iz Velike koji svojim sviranjem i pjevanjem sudjeluju na svetim misama. U tijeku su listopadske pobožnosti koje završavaju u utorak.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

3. U srijedu slavimo zapovijedani blagdan Svi sveti. Svete mise su prema nedjeljnom rasporedu (7, 9, 11, i 18:30 sati).

4. U četvrtak je Dušni dan ili Spomendan na sve vjerne mrtve. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Neće biti klanjanja pred Presvetim.

5. U petak slavimo Spomen svih pokojnih članova franjevačkih redova, a ujedno je i prvi petak u mjesecu te je pobožnost na čast Srcu Isusovom u 18:15 sati. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

6. U subotu je u 15:00 sati susret Framice. Želja nam je da djeca od 4. do 7. razreda osnovnih škola dolaze na te susrete gdje će se uz pomoć framaša družiti te kroz igru i određene teme upoznavati vlastitosti franjevačke obitelji. Nakon večernje svete mise je klanjanje pred Presvetim kada molimo za duhovna zvanja budući da je prva subota u mjesecu.

7. Sljedeće nedjelje slavimo 31. nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molimo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana.

8. Ured za pastoral osoba s invaliditetom i članova njihovih obitelji naše Nadbiskupije organizira 14. susret osoba s invaliditetom i njihovih obitelji osječke regije u nedjelju, 5. studenoga ove godine, u župi sv. Luke u Josipovcu s početkom u 16:30 sati. Tko želi sudjelovati na susretu neka se javi gđi Vesni Klir (mob. 091/ 8809 293 ili e-mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ).

9. Vjerska emisija "Izvor Istine" emitira se svake nedjelje u 21 sat na Slavonskom radiju.

10. Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

11. Kupujte i čitajte vjerski tisak. U sakristiji i župnom uredu možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej