Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
31. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 04 Studeni 2017

31. NEDJELJA KROZ GODINU

5. studenoga 2017.

 
 

1. Danas slavimo 31. nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise. U Vikarijatu je biblijska tribina u 19:30 sati koju vodi dr. sc. s. Silvana Fužinato pod temom "Gdje ti je brat Abel?".
3. U četvrtak je u 18:15 pobožnost na čast bl. Mariji od Propetoga Petković, a nakon večernje svete mise je redovito klanjanje pred Presvetim. U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju "Sveti Ivan Pavao II" toga dana bit će održana u Vikarijatu socijalna tribina u 19:30 sati koju vodi mr. sc. Igor Jakobfi.
4. Sljedeće nedjelje slavimo 32. nedjelju kroz godinu. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva Franjevačkoga svjetovnog reda bit će u 16:30 sati.
5. 18. studenoga je Nadbiskupijsko spomen-hodočašće u Vukovar i obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. Program sjećanja: u 10 sati u krugu vukovarske bolnice započinje službeni program; u 10:30 polazi "Kolona sjećanja" prema Memorijalnom groblju; u 12:15 molitva i polaganje vijenaca kod Središnjeg križa na Memorijalnom groblju; u 13:00 sati započinje euharistijsko slavlje koje predvodi mons. dr. Antun Škvorčević, biskup požeški.
6. Vjerska emisija "Izvor Istine" emitira se svake nedjelje u 21 sat na Slavonskom radiju.
7. Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.
8. Kupujte i čitajte vjerski tisak. U sakristiji i župnom uredu možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.
 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej