Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
32. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 11 Studeni 2017

32. NEDJELJA KROZ GODINU

12. studenoga 2017.
 
 

1. Danas slavimo 32. nedjelju kroz godinu. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva Franjevačkoga svjetovnog reda je u 16:30 sati. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

2. U srijedu će u Vikarijatu u 19:30 sati održati predavanje doc. dr. sc. Ana Mikić Čolić, Jezik iza jezika - kada riječi obilaze oko stvari kao "mačka oko vruće kaše". Predavanje će biti održano u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Osijeku i Instituta za novu evangelizaciju "Sveti Ivan Pavao II". U četvrtak je nakon večernje svete mise redovito klanjanje pred Presvetim. U petak slavimo sv. Elizabetu Ugarsku, zaštitnicu Franjevačkoga svjetovnog reda i Franjevačke mladeži. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

3. U subotu, 18. studenog, Nadbiskupijsko je spomen-hodočašće u Vukovar i obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. Program sjećanja: u 10 sati u krugu vukovarske bolnice započinje službeni program; u 10:30 polazi "Kolona sjećanja" prema Memorijalnom groblju; u 12:15 molitva i polaganje vijenaca kod Središnjeg križa na Memorijalnom groblju; u 13:00 sati započinje euharistijsko slavlje koje predvodi mons. dr. Antun Škvorčević, biskup požeški. Taj dan nećemo imati jutarnju svetu misu.

4. Sljedeće nedjelje slavimo 33. nedjelju kroz godinu. U našoj je Nadbiskupiji Nedjelja bračnih jubileja u svim župnim zajednicama. Osobito ste pozvani koji slavite 25, 50 i 60 godina bračno-obiteljskog života ili neku drugu okruglu godišnjicu da se javite u župni ured kako bi se zajednički pripremili za to slavlje koje će biti pod svetom misom u 9:00 sati.

5. Vjerska emisija "Izvor Istine" emitira se svake nedjelje u 21 sat na Slavonskom radiju.

6. Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

7. U župi sv. Ćirila i Metoda u Osijeku, u organizaciji Humanitarne udruge "Rijeka ljubavi Osijek", bit će održan Humanitarni koncert 13. prosinca ove godine u 19:00 sati na kojemu će nastupati Božja pobjeda i Alan Hržica te Matej i Ana Galic. Sav prihod ide za potrebite i socijalno ugrožene na području Osječko-baranjske županije.

8. Kupujte i čitajte vjerski tisak. U sakristiji i župnom uredu možete kupiti kalendare za sljedeću godinu. Na izlazu iz crkve ministranti će vam dati obavijest o pripremi za proslavu 50. obljetnice naše Župe.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej