Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
33. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 18 Studeni 2017

33. NEDJELJA KROZ GODINU

19. studenog 2017.

 
 

1. Danas slavimo 33. nedjelju kroz godinu.

2. Sutra ćemo pod večernjom svetom misom moliti za poginule hrvatske branitelje čija su imena i prezimena na ploči pri izlazu iz crkve, a nakon večernje svete mise je biblijski sat.

3. U utorak je nakon večernje svete mise susret članova Vojske Bezgrješne.

4. U srijedu slavimo sv. Ceciliju, zaštitnicu crkvene glazbe i pjevanja. Svečanija proslava bit će pod večernjom svetom misom.

5. U četvrtak je nakon večernje svete mise redovito klanjanje pred Presvetim, a nakon klanjanja članovi udruge Sv. Vinko imaju svoj susret.

6. U petak je nakon večernje svete mise susret volontera župnog Caritasa.

7. U subotu je susret Framice u 15:00 sati.

8. Sljedeće nedjelje slavimo Nedjelju Krista Kralja ili 34. nedjelju kroz godinu. Trećoreci i framaši imat će prodajnu akciju nakon svetih misa čiji prihod od prodaje ide za djecu s posebnim potrebama.

9. U utorak, 28. studenog, bit će sastanak s roditeljima prvopričesnika i krizmanika nakon večernje svete mise.

10. Devetnica Gospi Osječkoj u samostanskoj crkvi u Tvrđi započinje u srijedu, 29. studenog ove godine. Svaku večer devetnice hodočasti pojedina župa. Naša župa hodočasti u nedjelju, 3. prosinca. Molitva krunice je u 17:30, a sveta misa u 18:00 sati.

11. U subotu, 2. prosinca, bit će dekanatski susret i duhovna obnova bračnih parova osječkih dekanata u Vikarijatu od 17:00 - 20:00 sati. Obnovu će voditi p. Sebastijan Šujević, a prijave su do 24. studenoga u župnom uredu.

12. Hodočašće mladih grada Osijeka "Putevima Alojzija Stepinca" bit će 9. prosinca u Zagreb i Mariju Bistricu. Polazak je u 7:00 sati, a povratak se predviđa oko 24:00 sata. Cijena puta je 100 kn, a potrebno je prijaviti se u župnom uredu u uredovno vrijeme najkasnije do 3. prosinca.

13. Vjerska emisija "Izvor Istine" emitira se svake nedjelje u 21:00 sat na Slavonskom radiju.

14. Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

15. Kupujte i čitajte vjerski tisak. U sakristiji i župnom uredu možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej