Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
4. NEDJELJA DOŠAŠĆA PDF Ispis E-mail
Petak, 22 Prosinac 2017

4. NEDJELJA DOŠAŠĆA

24. prosinca 2017.

1. Danas slavimo 4. nedjelju došašća. Večeras će izviđači donijeti Betlehemsko svjetlo. Večernja sveta misa u 18:30 sati je tzv. dječja polnoćka, a redovita polnoćka je u 24:00 sata.

2. Sutra je Božić kada slavimo rođenje našega Spasitelja, Isusa Krista. Svete mise su u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati. U ime časnih sestara i nas franjevaca koji djelujemo u ovoj našoj Župi, najiskrenije vam čestitamo sretan i blagoslovljen Božić.

3. U utorak slavimo sv. Stjepana Prvomučenika. Svete mise su po nedjeljnom rasporedu, a u 14:00 sati započinjemo s blagoslovom obitelji. Na oglasnoj ploči imate raspored blagoslova obitelji. U vrijeme blagoslova od srijede do subote župni ured je otvoren od 16:00 do 18:00 sati.

4. U četvrtak započinje trodnevna priprava za proslavu 50. obljetnice naše Župe. Večernje svete mise će predvoditi fra Zdravko Lazić, gvardijan iz Zagreba sa Kaptola. U četvrtak će nakon večernje svete mise biti klanjanje pred Presvetim uz sviranje i pjevanje Večernjeg zbora, u petak nakon večernje svete mise koncert našega Župnoga mješovitog zbora i fra Miroslava Petraca iz Zagreba, a u subotu nakon večernje svete mise bit će predstavljena Monografija o našoj Župi koju ćete moći kupiti po prigodnoj cijeni te kratak dokumentarni film kojeg su pripremili naši mladi. Pozivamo vas na trodnevnicu kako bi se kao župljani što bolje pripremili za slavlje proslave obljetnice naše Župe.

5. Sljedeće nedjelje slavimo Svetu Obitelj. Crkveni je god u našoj Župi. Svete mise su u 7:00 i u 11:00 sati. Svetu misu u 11 sati predvodit će naš nadbiskup mons. Đuro Hranić kojom Bogu zahvaljujemo za proteklu građansku godinu kao i 50 godina postojanja naše Župe. Nakon mise pozvani ste na zajedničko druženje, a svi vi koji želite donijeti kolače i slično molimo vas da ih donesete u subotu od 14 do 15 sati.

6. Zahvaljujemo svima vama koji ste sudjelovali u pomoći potrebitima u našoj Župi kao i u akcijama Caritasa. Podsjećamo one koji su kumovi djece u Beninu da uplate svoj dar.

7. Molimo sve vas koji ste doselili u našu župu, koji ste promijenili adresu stanovanja, kao i sve vas koji do sada niste primali blagoslov obitelji, a želite ga primiti, da se javite u župni ured. Također molimo i sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

8. U sakristiji i župnom uredu možete kupiti kalendare za sljedeću godinu. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej