Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
KRŠTENJE GOSPODINOVO PDF Ispis E-mail
Subota, 06 Siječanj 2018

KRŠTENJE GOSPODINOVO

7. siječnja 2018.
 
 

1. Prošle nedjelje proslavili smo 50. obljetnicu naše Župe. Najiskrenije zahvaljujemo svima koji ste sudjelovali u pripravi kao i u samoj proslavi.

2. Danas slavimo Krštenje Isusovo. Završetak je božićnog ciklusa liturgijske ili crkvene godine, a započinje vrijeme kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova - sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molimo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana. Pod svetom misom u 11:00 sati pjevaju i sviraju članovi Folklornog ansambla "Mladost" iz Samobora.

3. Sutra je u Vikarijatu Biblijski ponedjeljak. Susret će voditi dr. sc. s. Silvana Fužinato od 19:30 sati.

4. U utorak je pobožnost na čast bl. Mariji od Propetoga Petković u 18:15 sati.

5. U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise, a u Vikarijatu je u 19:30 sati socijalna tribina koju vodi mr. sc. Igor Jakobfi.

6. Sljedeće nedjelje slavimo 2. nedjelju kroz godinu. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva Franjevačkoga svjetovnog reda je u 16:30 sati.

7. Na oglasnoj ploči imate obavijest o duhovnim vježbama za žene u Đakovu.

8. Molimo sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

9. U sakristiji i župnom uredu možete kupiti kalendare.

10. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej