Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
2. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Subota, 13 Siječanj 2018

2. NEDJELJA KROZ GODINU

14. siječnja 2018.

1. Danas slavimo 2. nedjelju kroz godinu. Mjesečni susret Mjesnoga bratstva Franjevačkoga svjetovnog reda je u 16:30 sati.

2. Sutra djeca trećih razreda nastavljaju sa župnim katehezama prema rasporedu, a biblijski sat je nakon večernje svete mise. U Vikarijatu, s početkom u 19:30 sati, vlč. Krešimir Bulat ima biblijsko-molitvenu večer.

3. U srijedu je nakon večernje svete mise susret članova Vojske Bezgrešne.

4. U četvrtak započinje Molitvena osmina za jedinstvo kršćana. Raspored ekumenskih bogoslužja u Osijeku imate na oglasnoj ploči. Nakon večernje svete mise klanjanje je pred Presvetim.

5. U subotu će pod večernjom svetom misom naši framaši imati slavlje obećanja.

6. Sljedeće nedjelje slavimo treću nedjelju kroz godinu. Gost naše župe je Luka Balvan koji će pjevati na prijepodnevnim svetim misama. Djelatnici knjižare UPT-e iz Đakova prodavat će svoje knjige nakon svetih misa.

7. Završili smo s blagoslovom obitelji u našoj Župi. Statistika blagoslova je sljedeća: prema popisu, za blagoslov imamo 2 318 obitelji sa 6 035 članova što je prosjek 2,6 člana po obitelji. Primilo je blagoslov 2 024 obitelji. Prema obiteljskim knjižicama imamo 2 977 obitelji sa 8 307 članova, što je prosjek 2,79 člana po obitelji.

8. Ove godine navršava se 120. obljetnica rođenja i 20. obljetnica proglašenja blaženim bl. mučenika i kardinala Alojzija Stepinca. Naša Nadbiskupija će hodočastiti 3. ožujka ove godine u Zagreb u Katedralu i u Krašić povodom ovih obljetnica. Sveta misa u Katedrali u Zagrebu bit će u 11:00 sati toga dana. Organizacija prijevoza je preko župa nadbiskupije. Okružnicu našega nadbiskupa mons. Đure Hranića povodom ovoga Velikoga nadbiskupijskog hodočašća možete pročitati na oglasnoj ploči.

9. Molimo sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

10. U sakristiji i župnom uredu možete kupiti kalendare.

Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej