Dobrodošli

na Internet stranice Župe Svete Obitelji Jug II Osijek. Budući da su stranice u postupku izrade i razvoja, molimo Vas da nam dostavite sve Vaše primjedbe i prijedloge kako bismo što kvalitetnije unaprijedili stranicu i njene sadržaje. Ukoliko želite sudjelovati u postavljanju i uređivanju sadržaja na stranici, slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Prijava


Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.
3. NEDJELJA KROZ GODINU PDF Ispis E-mail
Petak, 19 Siječanj 2018

3. NEDJELJA KROZ GODINU

21. siječnja 2018.

 

1. Danas slavimo 3. nedjelju kroz godinu. Gost naše župe je Luka Balvan koji pjeva na prijepodnevnim svetim misama. Djelatnici knjižare UPT-e iz Đakova prodaju svoje knjige nakon svetih misa.

2. U četvrtak završava Molitvena osmina za jedinstvo kršćana. Raspored ekumenskih bogoslužja u Osijeku imate na oglasnoj ploči. Nakon večernje svete mise klanjanje je pred Presvetim. U Vikarijatu će mr. sc. Igor Jakobfi voditi socijalni tribinu u 19:30 sati.

3. Sljedeće nedjelje slavimo četvrtu nedjelju kroz godinu.

4. Ove godine navršava se 120. obljetnica rođenja i 20. obljetnica proglašenja blaženim bl. mučenika i kardinala Alojzija Stepinca. Naša Nadbiskupija će hodočastiti 3. ožujka ove godine u Krašić, rodno mjesto i mjesto smrti blaženika te u Zagreb u Katedralu gdje je naš mučenik pokopan. Zbog predviđenih aktivnosti u zagrebačkoj katedrali došlo je do promjene rasporeda hodočašća. Prva hodočasnička postaja je Krašić u prijepodnevnim satima. U 14:30 sati započinje zajednička pobožnost u Katedrali; u 14:45 je procesijski ulazak skupina u narodnim nošnjama, ministranata, redovnica; u 15:00 sati ulazna procesija svećenika i svečana sveta misa koja bi trebala završiti oko 16:30 sati. Okružnicu našega nadbiskupa mons. Đure Hranića povodom ovoga Velikoga nadbiskupijskog hodočašća možete pročitati na oglasnoj ploči. Autobus iz naše Župe polazi u 5:00 sati, a cijena karte je 110 kn. Prijave su u župnom uredu u uredovno vrijeme.

5. Molimo sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

6. U sakristiji i župnom uredu možete kupiti kalendare za ovu godinu.

7. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

 
« Prethodna   Sljedeća »

Vitraji

Vitraj

Vitraj 2

Iz foto albuma

Sadržaj stranice uređuje: Frama Jug 2 Joomla core engine Razvoj i smještaj stranice: Perzej